Horeca Keukens

Uw bereidingsproces centraal

Van eetcafé tot ster restaurant: FM creëert voor elke situatie de perfect passende oplossing in termen van visie, concept en budget. Prioriteit heeft een keuken die voor alle medewerkers goed werkt en aan alle Arbo eisen voldoet. Minstens zo belangrijk als de keuze van grootkeukenapparatuur is de verdeling ervan over de beschikbare ruimte, die moet bijdragen aan een routing die het bereidingsproces ondersteunt. De juiste apparaten op de juiste plek verhogen de efficiency van de grootkeuken, dragen bij aan de kwaliteit en beperken het energieverbruik.

Als totaalleverancier op het gebied van koude- en warmtetechniek weten wij precies wat de markt te bieden heeft. In ons leveringsprogramma gaat de voorkeur uit naar duurzame en energiezuinige apparatuur, met ons eigen merk Kønig als aantrekkelijk alternatief voor de gevestigde namen. Welke apparaten wij voor uw grootkeuken adviseren, hangt onder meer af van de bouwkundige situatie, het logistieke proces, de HACCP richtlijnen en – bij front cooking – de vereiste doorstroming van de gasten. Ons integrale ontwerp staat hoe dan ook garant voor maximale hygiëne en optimaal gebruikersgemak.

Horeca Portfolio

We denken niet alleen met u mee, maar denken vooral vooruit.

Innovatie biedt ten slotte weer inspiratie.


FM Nieuws