‘Grootkeuken specialist FM Grootkeukentechniek en groothandel Zegro gaan samenwerking aan’

Sinds april 2018 zijn FM Groep | Grootkeukentechniek en Zegro officieel partners. Wij zullen elkaar introduceren bij nieuwe en bestaande klanten, om zo een totaalpakket van services aan te bieden. Klanten van FM Grootkeukentechniek kunnen naast het onderhoud en de installatie van een keuken, nu ook de bevoorrading van deze keuken laten regelen door Zegro. Voor Zegro klanten betekent dit een directe lijn met een betrouwbare keukenleverancier, die mee kan denken over oplossingen voor hun grootkeuken. Beide partijen blijven echter zelfstandig opereren.

Als dé groothandel voor horeca en grootverbruikers hoopt Zegro samen met dé grootkeuken specialist FM Grootkeukentechniek de eigen services op het gebied van keukenoplossingen uit te breiden. Door de handen ineen te slaan kunnen wij elkaars marktpositie versterken. Met als gevolg een servicepakket dat bestaat uit betrouwbaar maatwerk. Zo kunnen klanten voor alle keukenoplossingen, van food tot non-food, bij FM Grootkeukentechniek en Zegro terecht.

Als twee typisch Rotterdamse partijen was de keuze voor een samenwerking snel gemaakt. Zowel FM Groep als Zegro hebben Rotterdam als thuismarkt. Daarnaast kiezen beide partijen veelal voor een persoonlijke en servicegerichte benadering van klanten. Tel daarbij op dat FM Groep en Zegro zo goed als overburen zijn en een partnerschap ligt voor de hand. De snelle schakeling en het vertrouwen in elkaar vormen hierbij de sleutel tot een sterke relatie.  

De intensieve samenwerking tussen beide partijen heeft al in concrete projecten geresulteerd. Deze projecten pakken ze beiden op hun eigen manier aan. Zo versterken ze elkaar, zonder elkaars identiteit te beïnvloeden.

Elke donderdagochtend van 9-10 uur is Jochum van der Berg (projectadviseur FM) bij Zegro in de Brasserie aanwezig om jou met gedegen kennis te woord te staan. Maar schikt dat niet, dan nodigen wij je graag uit om telefonisch contact op te nemen op 010 – 511 54 99.

We denken niet alleen met u mee, maar denken vooral vooruit.

Innovatie biedt ten slotte weer inspiratie.


FM Nieuws