Gastvrij Rotterdam

‘Groothandel Zegro en grootkeuken specialist FM Groep gaan samenwerking aan’

FM Groep en Zegro zijn sinds 2018 officieel partners. De twee partijen introduceren elkaar bij nieuwe en bestaande klanten, om zo een totaalpakket van services aan te bieden. Onze klanten kunnen naast het onderhoud en de installatie van een keuken, nu ook de bevoorrading van deze keuken laten regelen door Zegro. Voor Zegro klanten betekent dit een directe lijn met een betrouwbare keukenleverancier, die mee kan denken over oplossingen voor de grootkeuken. Beide partijen opereren echter zelfstandig.

Wederom nemen wij dit jaar deel aan de Gastvrij Rotterdam als sub-exposant. Samen met hoofd exposant en zakelijk partner Zegro heeft de stand ook dit jaar naast de bekende bar een grootkeuken gedeelte. We hebben hier o.a. als eyecatcher een MKN kookeiland geïntegreerd in het interieur. Op deze geselecteerde kwalitatieve apparatuur zullen culinaire hoogstandjes worden klaargemaakt. Onze adviseurs bemannen de stand in een eigen omgeving om bezoekers te voorzien van een gezonde dosis kennis non-food.

Twee groothandel expertises die de krachten bundelen tijdens één van de grootste horeca evenementen in Rotterdam heeft zal zich dan ook weer smakelijk bewijzen!

Wil je graag gratis entree kaarten? Stuur dan je aanvraag naar info@fm-groep.nl

Gastvrij Rotterdam

We denken niet alleen met u mee, maar denken vooral vooruit.

Innovatie biedt ten slotte weer inspiratie.


FM Nieuws